top of page

Bemutatkozás

A Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdászként doktoráltam. Szakmai pályám első felében a bankok és tőzsde világában stratégiai,- termékfejlesztési területeken voltam felsővezető. Egyetemi adjunktusként tanítottam a Budapesti Műszaki Egyetemen, jelenleg magán oktatóként több szervezetnek dolgozom.

 

Ezt követően 2010.-ben végeztem a KPMG Executive Coach és Mentor Akadémián, felsővezetőket kísérek megoldásaik hatékony megtalálásában. 2022.-ben egy rendkivül izgalmas és sikeres sportolói coaching folyamatot követően elvégeztem Kenyeres András, Sport és Mentál Tréner képzését.

 

Több, mint 15 éves felsővezetői gyakorlattal, hiteles kísérői tudok lenni mindazoknak, akik szakmájukban, sportjukban fantasztikus teljesítményre képesek, s szeretnének kívánt céljaikért mindezeken túl is tenni.

 

Mire gondolok? A szellemi és lelki egyensúly megteremtésének egyéni adottságokhoz és szituációkhoz leginkább illő megvalósítására. Szerintem ez elengedhetetlen az élet bármely területén, ahhoz, hogy tartósan sikeresek lehessünk. 
Személyre szabott módszerekkel - örömmel kísérlek utadon, hogy megvalósíthasd álmaidat, vagy épp ismét egyensúlyt teremts kihívásokkal teli időszakodban.

 

Szeretettel várom jelentkezésedet: +36-30-488-7332

MGY4.jpg

Dr. Mátyók Györgyi

executive coach

certified sport mentáltréner

bottom of page